New Waves Joyful Giftcard GåvokortDet finns en rad olika märken som kan väljas bland när gåvokortet ska beställas. Några av dessa som finns är bland annat:

  • Orrefors – Detta är ett glasbruk som finns i den svenska byn Orrefors som ligger i landskapet Småland. Det märket Orrefors är känt för är deras högkvalitativa kristallglas och även konstglas som finns att köpa. Deras sortimentet består av är bland annat Barware, kristall, vaser, glas, skulpturer samt belysningsprodukter i kristall. Till våra gåvokort finns en del fint som kan beställas via Orrefors som kan vara till ett fint minne att ha kvar hemma.
  • Kosta Boda – Liknande som Orrefors. Här finns ett flertal olika produkter som kan väljas för leverans hem till dig.
  • Sagaform – Här erbjuds det lustfyllda och innovativa gåvor för både det dukade bordet men även för köket. Det finns allt från: glas, keramik, vaser, burkar, skålar, knivar och mycket annat att välja emellan. Här finns verkligen gåvor för alla tillfällen så som födelsedagsfester, konfirmation, nyinflyttade med mera.
  • Seger – Att beställa från det här märket innebär att det är kläder som kan levereras. Inte alla möjliga kläder men främst mössor, kepsar och träningskläder. Perfekt för personen som är ute mycket, eller som är ett träningsfreak. Eller varför inte kombinera dessa båda produkterna om gåvokortet räcker till?
  • PROJOB – Det här är också ett märke som passar till en person som gillar att dona med något i eller utanför hemmet. Valen är många och vi är nästan helt säkra på att något kommer hittas som behövs till ett visst tillfälle.

Det är är några av de vanligt förekommande varumärken där man kan lösa in sitt gåvokort. På hemsidan finns det fler valmöjligheter som kan väljas från andra typer av märken. Det finns alltid något för varje person att beställa på vår hemsida. Så kolla igenom för att inte missa ditt älsklingsvarumärke!