Presentreklam har visat sig vara ett vinnande koncept när det gäller att bygga upp och sprida ert varumärke på ett kostnadseffektivt sätt. Rent av billigare per exponering än reklam i tex TV och tidningsmagasin!

Fördelen är också att man utan problem kan skala efter sin budget, har ni en mindre summa att lägga på PR så kan ni med fördel handla ett mindre antal produkter med er logo att dela ut till kunder och anställda.

Vilken Presentreklam bör vi handla?

Ett gott råd är att inhandla presentreklam som passar eran företagsnisch och era kunder. Är ni inom bygg och hantverk? Köp in tumstockar med tryck! Bilförsäljning? En enkel snygg isskrapa med tryck blir en poppis present! Dela ut vattenflaska med tryck om era mottagare är träningsintresserade eller varför inte pennor med tryck om ni ofta ställer ut på mässa?
presentreklam
Möjligheterna är många till bra presentreklam som uppskattas mycket av mottagaren och sprider och bygger ert varumärke under lång tid om man tänker till lite extra.

Är ni osäkra på en passande produkt som passar er bransch och era mottagare? Kontakta era leverantör av presentreklam Vi använder själva printoz.se som har ett stort sortiment och bra priser.

Där kan ni antingen fråga dem direkt om råd och tips eller leta runt i deras gigantiska webbshop med över 20 000 produkter. Ni slår enkelt in färg och prisbild i deras sökmotor eller letar er fram via menyn och kategorierna.

En trovärdig och proffsig leverantör är viktigt när man beställer presentreklam, ofta är det tighta deadlines som ska hållas och man vill ha produkter med kvalité. Se till att företaget ni handlar av har referenser och bra siffror (omsättning och vinst) så att ni vet att ni får ett bra resultat.