What a gift card suits youVåra gåvokort är en mycket uppskattad produkt av flera företag för att kunna skämma bort sin personal och även sina kunder.

Det finns ett väldigt brett sortiment från flera olika varumärken, bland annat köksutrustning från Leif Mannerström som levereras från TINGS eller varför inte sportkläder från Craft som levereras via Joyful Giftcard?

Det finns som sagt väldigt många olika val att göra och därför kan det vara bra att ha ett stort sortiment så personalen eller kunderna har många valmöjligheter när de själva ska välja. När valmöjligheterna är stora bidrar det till att mottagaren som får gåvokortet alltid kan hitta något som passar en och som man själv tycker om.

Det innebär att våra gåvokort har många olika valmöjligheter och att det alltid finns något att välja bland.

Vi, vårt företag, kan även se till att leverera specialdesignade utformning av de olika gåvokorten som kan beställas. Dessa kan även levereras från små antal vilket bidrar till att gåvokortet och själva gåvan som mottagen ska få blir mer personlig samt att budskapet blir betydligt tydligare.

Vi arbetar samtidigt med ett sortiment som är levande, vilket innebär att sortimentet ständigt förändras och på vår hemsida visas endast de artiklar som finns på vårt lager. Detta är en garanti för dig som kund, genom att du alltid får det du väljer och önskar beställa hos oss.

Våra gåvokort passar alla och det finns även andra valmöjligheter som kan väljas, allt ifrån delikatesser, kaffe till choklad, husgeråd, friluftsartiklar eller sällskapsspel.

Det ingår alltid en personlig hälsning till mottagarna som kan levereras av oss. I priset ingår nämligen allt detta: att gåvokortet trycks på ett exklusivt papper, levereras i vackert kuvert, en gåva till gåvomottagaren och hälsningen som ska skrivas i korten. Så tveka inte att kontakta oss och få svar på dina frågor så vi kan börja arbeta med din order!